8 Mayıs 2014 Perşembe

Haptik Aula sunum-jüri formatı

Merhaba Arkadaşlar,

Sunum formatı dosyası: Lütfen Microsoft Powerpoint dosyası (.ppt) ya da (.pptx) uzantılı olarak bilgisayarınıza indiriniz.
https://docs.google.com/presentation/d/1iM1R-5DfC7_lgTxopzw0UVHyxM0FKRA8y5zY_hpPQw4/edit?usp=sharing

Pafta boyutumuz 60x30 cm (x,y). Pafta düzenini değiştirmeye çalışmayınız. Sadece sarı renkte olan kısımları yazmanız gerekiyor. Yarın sabah lütfen 10.30'dan önce paftalarınızı dijital olarak usb bellek içinde getiriniz ve yedek olarak egozdamar@nku.edu.tr adresine e-posta atınız. Fotoğraf maratonunda çektiğiniz iyi fotoğrafları sadece bellekte getiriniz, e-posta atmayınız.

Save as..pdf (farkı kaydet..pdf) olarak kaydederek dosyayı yine egozdamar@nku.edu.tr adresine e-posta atabilirseniz sorunsuz bir şekilde çıktı alabiliriz. Paftaların çıktısını alabilmek için bir arkadaşa ihtiyacımız olacak. Geri kalan gruplardan saat 10.30'da 1 kişi şantiyede, 2 kişi de Merkezi Derslikler binası spor salonu cephe girişinde mobilyaların nakliyatı için destek amaçlı bulunursa iyi olur.


Çizimleriniz 1/10 olarak detaylı rapido ya da mürekkepli kalem olarak çiziniz. Bunları mümkünse tarayıcıda tarayıp, alternatifli olarak fotoğrafını yüksek çözünürlükte çekip 1/20 olacak şekilde küçültünüz. Formattaki kutuların her birinin x mesafesi 10cm. Dolayısıyla 2 m. genişliğinde ürününüzün x mesafesi tam olarak bu kutuya sığıyor. 

Mobilya çizimleri için kabaca örnekler: https://www.google.com.tr/search?q=ikea+katalog&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YuBrU7OHOcSXygOhxICAAg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=711#q=ikea+manual&tbm=isch
 ve:
https://www.google.com.tr/search?q=ah%C5%9Fap+detaylar&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uOBrU8r8FYGJzAPTq4DwBQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=711#q=ah%C5%9Fap+mobilya+%C3%A7izimi&tbm=isch
Autocad programında çizenler için ölçekli pdf alarak kutulara yerleştirebilirler. Destek için:
http://sanalgelisim.com/autocadi-jpeg-pdf-kaydetme

Paftada istenen 

1 adet plan
1 adet kesit
1 adet görünüş 
1 adet perspektif (aşağıda resimde yer alan kavaliyer 45 dereceli açıda olan perspektif)






Herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder